Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ingyenes szállítás

Ingyenes szupergyors kiszállítás 13 900 Ft felett!

Fizetési módok

FIGYELEM! 2019. június 1-től a számlák kiállítása távnyomtatással történik, azaz a csomagban vagy postai úton nyomtatott számlát nem küldünk, csak a vásárláskor megadott email címre, PDF formátumban.


Utánvét:

A csomag értéke és - amennyiben felszámításra került - a szállítási díj a küldemény átvételekor fizetendő a futárnak, készpénzben vagy bankkártyával.

 

Banki előre utalás:
A rendelés teljes összege a megadott bankszámla számra utalandó. Kérjük, a megrendelés könnyebb azonosítása érdekében az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel a megrendelés azonosítóját. A küldeményt az összeg számlánkon történő jóváírása után azonnal átadjuk a szállítást végző futárszolgálatnak, amennyiben a jóváírás tárgynap 13 óráig megtörtént.

Banki adatok:

Color B.K. 2001 Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zs. u. 37/A.
Bank: OTP Bank
Bankszámla szám: 11742001-29905148

 

Online bankkártyás fizetés:
Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya, illetve mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. Áruházunkban a következő kártyatípusokkal fizethet: Mastercard, Visa, American Express, Electron, Maestro.
FIGYELEM! Változás a bankkártyás fizetésekkel kapcsolatban 2019. szeptember 14-től
Az erős ügyfélhitelesítés (Stong Customer Authentication, SCA) egy plusz biztonsági ellenőrző lépés a bankkártyás fizetések és az elektronikus fizetési műveletek során. Az erős ügyfélhitelesítés azt biztosítja, hogy bárhol is történik a vásárlás, illetve a bankolás, csak a kártya használatára jogosult személy, vagyis a kártyabirtokos hitelesíthesse a tranzakciót. Részletes információért kattintson ide.

 

Személyesen üzletünkben:
Személyes átvétel esetén üzletünkben (címet ld. a bank adatoknál) készpénzben és bankkártyával is fizethet.