Tel.: 06 24 446 556   |   E-mail: info@szepsegdepo.hu  |   Language: English
Bejelentkezés    |     Regisztráció    |     Kedvencek         0
Főoldal     Fizetés

Fizetés

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét: A csomag értéke és - amennyiben felszámításra került - a szállítási díj a küldemény átvételekor fizetendő a futárnak, készpénzben.

 

Banki előre utalás: A rendelés teljes összege a megadott bankszámla számra utalandó. Kérjük, a megrendelés könnyebb azonosítása érdekében az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel a megrendelés azonosítóját. A küldeményt az összeg számlánkon történő jóváírása után azonnal átadjuk a szállítást végző futárszolgálatnak, amennyiben a jóváírás tárgynap 14 óráig megtörtént.

Banki adatok:

Color B.K. 2001 Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zs. u. 37/A.

Bank: OTP Bank

Bankszámla szám: 11742001-29905148

 

Online bankkártyás fizetés: Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya, illetve mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. Áruházunkban a következő kártyatípusokkal fizethet: Mastercard, Visa, American Express, Electron, Maestro.

 

Személyesen üzletünkben: Személyes átvétel esetén üzletünkben (címet ld. a bank adatoknál) készpénzben és bankkártyával is fizethet.

AJÁNLOTT TERMÉKEK
Matrica J003

290 Ft

Matrica TJG90

290 Ft

Matrica TJG92

290 Ft

Matrica TJG98

290 Ft

Maradjon bejelentkezve

Maradjon bejelentkezve

Néhány termék időközben elfogyott.
Néhány termék időközben elfogyott. Minimális vásárlási érték 3 500 Ft (szállítási díj nélkül).