Tel.: 06 24 446 556   |   E-mail: info@szepsegdepo.hu  |   Language: English
Bejelentkezés    |     Regisztráció    |     Kedvencek         0
Főoldal     Fizetés

Fizetés

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét: A csomag értéke és - amennyiben felszámításra került - a szállítási díj a küldemény átvételekor fizetendő a futárnak, készpénzben.

 

Banki előre utalás: A rendelés teljes összege a megadott bankszámla számra utalandó. Kérjük, a megrendelés könnyebb azonosítása érdekében az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel a megrendelés azonosítóját. A küldeményt az összeg számlánkon történő jóváírása után azonnal átadjuk a szállítást végző futárszolgálatnak, amennyiben a jóváírás tárgynap 14 óráig megtörtént.

Banki adatok:

Color B.K. 2001 Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zs. u. 37/A.

Bank: OTP Bank

Bankszámla szám: 11742001-29905148

 

Online bankkártyás fizetés: Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya, illetve mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. Áruházunkban a következő kártyatípusokkal fizethet: Mastercard, Visa, American Express, Electron, Maestro.

 

Személyesen üzletünkben: Személyes átvétel esetén üzletünkben (címet ld. a bank adatoknál) készpénzben és bankkártyával is fizethet.

Maradjon bejelentkezve

Maradjon bejelentkezve

Néhány termék időközben elfogyott.
Néhány termék időközben elfogyott. Minimális vásárlási érték 3 500 Ft (szállítási díj nélkül).