Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őszi Pearl Nails kihívás - #PearlNailsChallenge2021

Őszi KIHÍVÁS
#PearlNailsChallenge2021

 

ŐSZI kihívás - 14 nap - 14 kihívás

#PearlNailsChallenge2021 

Szerezz akár 200 Ft - 5.600Ft* értékben kupont a SzépségDepóra!

2021. szeptember 29. - október 12. között minden nap 9h-kor megosztunk itt a csoportban egy-egy inspirációt / lépésről-lépésre útmutatót a nagy világból, amelyet Te is elkészíthetsz egy tipre vagy akár körömre, ezt lefotózva a poszt alatt várjuk a megadott határidőn belül és jutalmad egy kupon lesz a SzépségDepóra. Minél több kihívást teljesítesz a 14 nap alatt, annál nagyobb értékű kuponra tehetsz szert... Az eddigiektől eltérően viszont a kihívás végén SZAKMAI ZSŰRI értékeli a munkákat, így a kihívásnak lesz egy ELSŐ, MÁSODIK és HARMADIK helyezettje is, akik külön nyereményben részesülnek. Tegyél bele apait-anyait, hogy ebben a kihívásban TE legyél az ELSŐ. 
 

HOGYAN MŰKÖDIK?

HOGYAN szerezhetsz akár 5.600Ft értékben kuponokat?

 • 1 teljesített kihívás = 200 Ft értékű kupont ér
 • 2 teljesített kihívás = 400 Ft értékű kupont ér
 • 3 teljesített kihívás = 600 Ft értékű kupont ér
 • 4 teljesített kihívás = 800 Ft értékű kupont ér
 • 5 teljesített kihívás = 1.000 Ft értékű kupont ér
 • 6 teljesített kihívás = 1.200 Ft értékű kupont ér
 • 7 teljesített kihívás = 1.400 Ft értékű kupont ér
 • 8 teljesített kihívás = 1.600 Ft értékű kupont ér
 • 9 teljesített kihívás = 1.800 Ft értékű kupont ér
 • 10 teljesített kihívás = 2.000 Ft értékű kupont ér
 • 11 teljesített kihívás = 2.200 Ft értékű kupont ér
 • 12 teljesített kihívás = 2.400 Ft értékű kupont ér
 • 13 teljesített kihívás = 2.600 Ft értékű kupont ér
 • 14 teljesített kihívás = 2.800 Ft értékű kupont ér
 • *14 teljesített kihívás = 2.800 Ft x 2, azaz összesen 5.600 Ft értékben kapsz kuponokat (2db 2.800 Ft-os kupon jár Neked)

Hogyan vehetsz részt a kihívásban?

 1. CSATLAKOZZ! a Facebookon a Pearl Nails Körömösök Klubjához.

 2. FIGYELJ és ALKOSS! 2021. szeptember 29. - október 12. között figyeld a délelőtt 9h-i posztokat, minden nap ekkor tesszük közzé a napi kihívást, innentől kezdve 24 órád áll rendelkezésre az adott napi kihívás teljesítésére.

 3. MUTASD MEG! Az előző napi kihívást 24 órán belül, azaz másnap reggel 8.59-ig küldheted be. Az adott kíhívás posztja alá hozzászólásként csatold a fotódat a teljesített feladatról, és írd mellé az e-mail címedet (ez nagyon fontos, mert csak így fogadjuk el a jelentkezéseket).

 4. ZSEBELD BE A JUTALMADAT! október 15-én összesítjük a teljesített kihívásokat és mindenkinek elküldjük a személyre szóló kuponkódjait, amelynek az értéke a teljesített kihívások számától függ. Ha mind a 14 kihívást időben teljesíted, akkor MEGDUPLÁZZUK a kuponjaidat. 

FONTOS! SZABÁLYOK - OLVASD EL!
 • A kihíváshoz BÁRMIKOR CSATLAKOZHATSZ, azonban a lejárt kihívásokon már nem tudsz részt venni (azaz, ha a napi kihívás közzététele után letelt a 24 óra, a később érkező fotókért már nem jár az ajándék kupon).

 • Mindig az adott napi kihívás posztja alatt JELENTKEZZ: csatold a fotót a munkádról, és írd mellé az e-mail címedet (ez azért fontos mert a végén az e-mail címedhez kötjük a kuponkódodat).

 • Minden kihívás teljesítéséhez LEGALÁBB 1db Pearl Nails terméket fel kell használnod, aminek a képen is szerepelnie kell.

 • A kihívás utolsó feladatát KÖTELEZŐEN saját/vendég körömre kell elkészíteni a különlegessége miatt, így erre érdemes előkészülni. 

 • 2021. október 15-én összesítjük a teljesített kihívásaidat és elküldjük Neked üzenetben a JUTALOM KUPONOKAT. Fontos, hogy a hozzászólásaidnál megadott e-mail cím lesz a KUPONKÓDOKhoz kapcsolva, ezzel a címmel kell belépned / regisztrálnod a SzépségDepóra, hogy beválthasd a kiérdemelt kódokat.

 

​GYAKORI KÉRDÉSEK és válaszok:

 • Mi a célja a kihívásnak és milyen feladatok lesznek?
  Célunk, hogy ötleteket adjunk, inspiráljunk tavaszi szettekhez, illetve a karantén ideje alatt bemutassunk az egyes technikákat is, emellett pedig jutalmazzuk azokat, akik teljesítik az adott feladatot a szabályoknak megfelelően. A feladatok között megtalálható lesz teljesen kezdőtől a haladó szintig szinte minden. A feladatban változó, hogy éppen mi a kikötés, erre figyelj, mert ha nem azt teljesíted, sajnos nem tudjuk elfogadni a munkádat. Feladat lehet egy meghatározott minta elkészítése, egy adott technika vagy alapanyag használata, kreatív tervezés meghatározott tematika alapján, vagy akár SBS készítése is egy adott munkához, stb.

 • Meddig küldhetem be a munkámat? 
  Minden kihívás posztjában megjelöljük a beküldési határidőt. 24 órád van egy kihívás teljesítésére.

 • Utólag elkészítettem a korábbi kihívásokat. Elfogadjátok, ha most küldöm be?
  Örülünk, ha elkészíted, bízunk benne, hogy sikerült inspirálnunk, de ha nem a megadott határidőn belül érkezik a fotód, ez esetben sajnos nem jár már a jutalom kupon.

 • Kimaradt 1 vagy több nap, akkor én már "elbuktam az egészet"?
  Nem buktál el mindent. A jutalmad megszerzéséhez nem kötelező minden napi kihívást teljesítened. Ahány nap időben beküldted a napi feladatot, annyiszor 200 Ft értékű kupon a jutalmad, nem számít, hogy azt egymás utáni napokon szerezted-e meg vagy kimaradt közte 1-1. 
   
 • Mi történik, ha teljesítettem időben a napi kihívást, de nem teljesen úgy, ahogy kérték?
  Amennyiben időben beküldted a fotódat, de nem a kihívás kiírásának megfelelően készítetted el, (pl.: nem használtad a kötelező alapanyagot / nincs Pearl Nails alapanyag a fotón, vagy nem megfelelő mennyiségben készítetted el a tipeket, esetleg a kötelező alapanyag / eszköz nem szerepel a fotón, stb.) akkor sajnos az aznapi kupon nem jár! Erre külön nem figyelmeztetünk, ezért kérjük MINDIG FIGYELMESEN OLDASD EL a napi feladatot.
   
 • Mikor kapom meg az összegyűjtött kuponokat?
  2021. október 15-ig összesítjük a kihívásra beküldött munkákat, ezt követően elkészítjük a személyre szóló KUPONKÓDOKAT (mindenkinek a saját e-mail címéhez kötve), 1 napon belül mindenkinek üzenetben elküldjük azokat. A teljesített kihívások mennyiségétől függően akár több kuponkódot is kaphatsz.

 • Hogyan és meddig válthatom majd be a kuponkódomat?
  Lépj be a kihívásnál megadott e-mail címeddel a webshopba (ehhez a címhez rendeltük a kuponodat, ezért csak belépést követően tudod felhasználni). Ha még nincs profilod, akkor regisztrálj az oldalra. A www.szepsegdepo.hu webshopban tedd a kedvenc termékeidet a kosárba. A pénztár oldalon aktíváld a kódot a KUPONKÓD mezőbe írva, ekkor automatikusan levonja a kupon értékét a végösszegből. FONTOS, hogy a fizetendő végösszegnek el kell érnie a webshop Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott 3.500 Ft-os minimális kosárértéket, mert a rendszer ez alatt nem engedi leadni a rendelést. A kódok beváltására több hónapod lesz,a határidőt a kóddal együtt küldjük majd el Neked. A KEDVEZMÉNY kódot kizárólag a www.szepsegdepo.hu webshopban válthatod be, egyszerre csak egyet. Üzletben való vásárlásra nem érvényes. 
   
 • Mi lesz a beküldött fotókkal?
  Azzal, hogy jelentkezel a játékra, azaz beküldöd a fotódat a kihívás posztja alá, elfogadod, hogy a fényképedet bármikor felhasználhatjuk online vagy offline felületeinken, a neved feltüntetésével. 
   
 • Külföldön élek. Én is részt vehetek a kihívásban?
  Igen részt vehetsz a kihívásban, azonban a KUPONOK beváltása esetén KIZÁRÓLAG magyaroszági szállítási cím adható meg!

További kérdések megválaszolásához keresd fel az ÁSZF menüpontot vagy keresd kollégáinkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: kihívás PearlNailsChallenge
Az oldal tetejére