Tel.: 06 24 446 556   |   E-mail: info@szepsegdepo.hu  |   Language: English
Bejelentkezés    |     Regisztráció    |     Kedvencek         0
Főoldal     Rólunk

Rólunk

A Pearl Professional Nail System neve egyet jelent a minőségi és innovatív megoldások széles kínálatával a kézápolás és műkörömépítés területén. Termékeinket az elmúlt évek során úgy fejlesztettük, és úgy fejlesztjük majd a jövőben is, hogy azok a legszigorúbb és legkritikusabb elvárásoknak is megfeleljenek, valamint tökéletesen kiszolgálják az igényeket a mindennapok során is.

Csak professzionális műköröm alapanyagok és kellékek társulnak a legnagyobb hozzáértéssel: ezek az alapelvek segítenek bennünket abban, hogy mindenki, minden nap elégedetten használhassa és viselhesse az általunk kínált minőségi megoldásokat.

A Pearl Professional Nail System 2009-es magyarországi bemutatkozása óta folyamatosan igyekszik bevezetni egyedülálló és minőségi termékeit, amelyek a műkörömépítés és kézápolás minden területén professzionális megoldást kínálnak. A termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a professzionális felhasználók, és a lakosság körében is, és reméljük ez a tendencia további folytatódik azzal, hogy termékeinket Ön is elégedetten használja majd.

Próbálja ki Ön is termékeinket, nem fog csalódni!

 

Keressen minket az üzletünkben:

SZÉPSÉGDEPÓ

2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky út 37/a

Tel.: (24) 446-556

Email: rendeles@szepsegdepo.hu

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–17 óra között

 

Maradjon bejelentkezve

Maradjon bejelentkezve

Néhány termék időközben elfogyott.
Néhány termék időközben elfogyott. Minimális vásárlási érték 3 500 Ft (szállítási díj nélkül).