Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barna fagyöngyös porcelán köröm - Step by Step

Barna fagyöngyös porcelán köröm
Step by step

Csempéssz egy kis varázslatot a az őszi színekbe is...

Mesebeli körmöket varázsolhatsz a színes porcelánporokat vegyítve. Egy aprólékosan festett erdei - leveles, fagyöngyös és gomba mintával pedig látványosan feldobhatod azt.

Hogyan készül?

Barna fagyöngyös porcelán köröm

  1. A természetes körmöt előkészítjük (bőrfeltolás - kaparás, mattítás, portalanítás).
  2. Felhelyezem a Salon II. sablont kocka formának megfelelően, majd a természetes körömlemezt Ultrabond savmentes primerrel készítem elő.
  3. Körömágy hosszabbítást készítek Cover Pink porcelánporból. A tökéletes mosolyvonal elérése érdekében megreszelem vékony fa reszelővel, úgy, hogy közben a sablont nem mozdítom el.
  4. A szabadszélt 3 különböző színű színes porcelánporból készítem el (406, 407, 408). Kicsit több liquiddel, hogy folyjon, összemosom őket, így egy harmonikus színátmenetet kapok.
  5. Clear porcelánporral borítom az egész köröm felületét, majd 150/150-es zebra reszelővel formára igazítom. A köröm felületét először 100/180-as zebra, majd 240/320-as Mega Sponge habosított reszelővel finomítom.
  6. #4-es ferde Kolinsky díszítő ecsettel leveleket festek egylendület technikával.
  7. Az akril festékeket úgy választom meg (ha szükséges keverem őket), hogy a körmöm színeivel harmonizáljon. (felhasznált akril színek: 416, 311, 720, 128, 224)
  8. A mintát kontúrozással teszem élettel telivé (101, 201-es akrilfestékek), melyhez a Racing A0-ás díszítő ecsetet használom. Chrome 2 Top Gel, rugalmas fényzselét teszek először csak a mintára, melyet pár másodpercig köttetek, majd a köröm teljes felületét borítom, így a minta nem fog kikopni a fényzselé alól.

Készítette: Tamás Melinda Olimpiai aranyérmes, EB bronzérmesés magyar bajnok oktató
Fénykép: Kántor Katalin

ELKÉSZÍTENÉD?
Itt találod a termékeket hozzá: 

U+2193.svg   U+2193.svg   U+2193.svg

Az oldal tetejére